Поверителна политика

 Сайт еlectrocity.bg е собственост на ЕлектроСити ЕООД.

ЕлектроСити създаде тази декларация за поверителност, за да демонстрира своята твърда ангажираност за защита на личните ви данни. Това са данни с които всеки един потребител на сайт electrocity.bg се регистрира в същия, за да получи определени права върху ползването му. В частност - ползване на форум, подаване на нови теми, както и постване на отговори на теми разкрити от други потребители.
 
Всички предоставени лични данни се третират съгласно Правилата за поверителност!

Ако изберете да се регистрирате в сайта на ЕлектроСити, от вас ще бъдат поискани данни, единствено за ауторизация и вход в системата на сайта. В раздел Форум, може да подадете други лични данни по свое усмотрение, като например вашия пол, телефонен номер или работа (общо наричани "Допълнителни данни"). Тези данни не са задължителни.

Когато се регистрирате в electrocity.bg , ние изискваме вашите данни за вход /потребителско име, имейл и парола/, за да можем да ви осигурим съответната услуга по ползване на форума и да персонализираме специално за вас сесиите ви на сайта.

С настоящата поверителна политика, ЕлектроСити се ангажира, че няма да дава вашите данни ( за вход или Допълнителни данни) на трети лица без вашето разрешение. ЕлектроСити  поема пълен и безприкословен ангажимент да осигури защитата на всички ваши Данни на потребител.

Еlectrocity.bg може да съдържа връзки към други сайтове, които не са подчинени на ЕлектроСити. Тези сайтове имат своя собствена политика по отношение на поверителността на данните и ЕлектроСити не е отговорен за техните действия или съдържание.