Ремонт стълбищно осветление

 Електросити извършва профилактика и откриване на повреди в стълбищното осветление :

Откриване на блокирал бутон,

Смяна на фото реле ,

Смяна на контактор,

Смяна на електрически крушки,

Смяна на стълбищен автомат,

Откриване на късо съединение в осветително тяло,

Гаранционния срок на услугата и вложените материали е 1 година ,


Електросити преработва стълбищното осветление на жилищни сгради от схема бутон-стълбищен автомат към датчици за движение /присъствие/ с цел значителен икономически ефект който се изразява с реализирането на икономия на електрическа енергия и прекратяване на честите аварии.

Стълбищното осветление с реле за време е вариант, който не препоръчваме, поради факта , че е неизгоден финансово и не икономичен за живущите в блока. Електро енергията е скъпа и препоръчваме да се използва стълбищно осветление с плафон и фотоклетка.

Предимствата на плафон с датчик за движение са :

Намаляване на сметките за ток, както и удобство и бързо регистриране на движение, лесни за отремонтиране и без проблемни при работа. Стълбищното осветление с плафон и фотоклетка е многократно по- надеждно от стълбищното осветление с реле за време . Ето за това много от входовете преминават от стария тип осветление , към съвремени варианти на изпълнение на стълбищно осветление. 

Вярно е , че се прави инвестиция на средства , но те се възвръщат бързо от реализирани икономии на ток.
                                     


Ако проявите интерес може да отправите запитване чрез формата за контакт в сайта или позвънете на: 0889444966, 0877444966, 02/9250788 в офиса ни.